Annet de Jong
Klassiek Ballet, Kleuterballet en Selectie

Annet heeft een jarenlange ervaring in klassiek ballet en deelt deze passie graag met haar leerlingen. Ook heeft ze drie jaar fulltime gedanst bij het caractère dansensemble Aidjamal, een groep die jeugd- en avondvoorstellingen gaf door het hele land. Ze werkt sinds 1998 bij Balletschool Haren, geeft sinds 2000 leiding aan de school en staat bekend als een geduldige docente. Annet volgt regelmatig bijscholingscursussen om zich te blijven verdiepen in dans- en pedagogiek om dit vervolgens met enthousiasme te gebruiken in haar lessen. 


Chantal Wolbers
Tap, Jazz, Hiphop/Streetdance, Wedstrijdteam

Chantal is afgestudeerd aan het Institute of Performing Arts Lucia Marthas en nu is het tijd om haar liefde voor het vak te delen met haar leerlingen. Ze geeft bij ons les in hiphop, tap en jazz; een aantal van haar favoriete dansstijlen! 


Maartje Witteveen
Klassiek Ballet, Kleuterballet, Modern en Productiegroep

Al vanaf jonge leeftijd danst Maartje klassiek ballet en op 12-jarige leeftijd is zij begonnen met de vooropleiding aan de ArtEZ dansacademie in Arnhem. In 2012 studeert zij af als docent dans in de richtingen klassiek, modern en jazz. Ze geeft nu al jaren met veel plezier moderne en klassieke lessen bij onze balletschool. 


Tim Braams
Hiphop/Streetdance, Wedstrijdteam, Jazz BBB

Tim is afgestudeerd bij het Institute of Performing Arts Lucia Marthas en is een zeer ervaren dansdocent die fantastische hiphoplessen kan geven. Daarbij traint hij ook met enthousiasme een wedstrijdteam en geeft gezellige Jazz/BBB lessen.