Annet de Jong
Annet de Jong
Klassiek Ballet en Kleuterballet

Annet heeft een jarenlange ervaring in klassiek ballet. Ook heeft ze drie jaar fulltime gedanst bij het caractère dansensemble Aidjamal. Deze groep gaf jeugd- en avondvoorstellingen door het hele land. Ze werkt sinds 1998 bij Balletschool Haren, en geeft sinds 2000 leiding aan de school.


Maartje Witteveen
Maartje Witteveen
Klassiek Ballet, Kleuterballet, Modern en Productieteam

Al vanaf jonge leeftijd danst Maartje klassiek ballet en op 12-jarige leeftijd is zij begonnen met de vooropleiding aan de ArtEZ dansacademie in Arnhem. In 2012 studeert zij af als docent dans in de richtingen klassiek, modern en jazz. Ze geeft nu al 2 jaar met veel plezier moderne en klassieke lessen bij onze balletschool!


Tamarah Muizer
Tamarah Muizer


Tamarah gaat het komend seizoen de lessen Modern beginners 10-12 jaar geven. Zij is afgestudeerd als artiest dans in diverse stijlen, en heeft als danseres aan meerdere projecten meegedaan (o.a. Guy & Roni). Tamarah is een enthousiaste en ervaren docent en zij heeft veel zin om jullie te laten kennismaken met moderne dans !


Tim Braams
Tim Braams


Tim Braams gaat komend jaar 2 wedstrijdteams bij ons trainen. Hij is afgestudeerd bij Lucia Marthas, is een zeer ervaren dansdocent die fantastische urban lessen kan geven. Wij zijn heel blij dat hij ons team komt versterken !