Balletschool Haren

Midden in het centrum van Haren, aan de Kerkstraat, zit de prachtige ruime studio van onze balletschool. Hier geven we met veel energie en enthousiasme zes dagen per week volop lessen in allerlei dansstijlen en aan verschillende leeftijdsgroepen. In Noordhorn zijn onze balletlessen in de mooie zaal aan de Oosterweg.

Bij onze school is er een prettig sfeer, maar ook een ambitieuze instelling. We vinden het belangrijk dat onze leerlingen zich zo goed mogelijk ontwikkelen op het gebied van ballet en dans, zo bieden we selectielessen, wedstrijdteams en productiegroepen al vanaf jonge leeftijd aan. We zijn dan ook heel trots dat er afgelopen jaar zes leerlingen zijn aangenomen op de - net gestarte - vooropleiding van de Nationale Balletacademie. Zij volgen naast hun reguliere lessen bij onze balletschool dit jaar ook extra trainingen van de academie op zaterdag.

Voor kwalitatief goede lessen in ballet en andere stijlen zoals modern, jazz, tap en streetdance kunnen leerlingen bij ons in Haren terecht. In Noordhorn bieden wij balletlessen aan voor kinderen vanaf 4 jaar en stromen leerlingen vanaf 12 jaar door naar onze locatie in Haren voor o.a. spitzenlessen en overige stijlen.

Ook bezoeken we met groepen regelmatig theatervoorstellingen en organiseren we workshops, gegeven door professionele dansers. Daarnaast houden wij tweejaarlijks voorstellingen in Schouwburg de Lawei, wat een fantastische ervaring is voor alle leerlingen. Kortom, elk seizoen staat er weer veel leuks in het vooruitzicht!