Annet de Jong
Eigenaresse / Klassiek Ballet, Kleuterballet en Selectie

Annet heeft gedanst bij het caractère dansensemble Aidjamal, een groep die jeugd- en avondvoorstellingen gaf door het hele land. Haar passie voor klassiek ballet deelt ze graag met haar leerlingen en ze motiveert ze om het beste uit henzelf te halen. Daarnaast geeft Annet met veel plezier leiding aan Balletschool Haren en volgt ze regelmatig bijscholingscursussen in dans- en pedagogiek. 

 


Chantal Wolbers
Tap, Modern/Jazz, Hiphop/Streetdance, Wedstrijdteam

Chantal is afgestudeerd aan het Institute of Performing Arts Lucia Marthas en nu is het tijd om haar liefde voor het vak te delen met haar leerlingen. Ze geeft bij ons les in hiphop, tap en jazz; een aantal van haar favoriete dansstijlen. 


Matthew Pawlicki-Sinclair
Gastdocent

Matthew is dansdocent en choreograaf. Hij is voormalig Grand Sujet bij Het Nationale Ballet, solist bij Oregon Ballet Theatre en danser bij Kansas City Ballet.

Momenteel is Matthew docent bij het Lucia Marthas Institute for Performing Arts en geeft hij les aan de vooropleiding van de Nationale Balletacademie op de locatie in Groningen. Daarnaast werkt Matthew als gastdocent bij verschillende studio's en balletscholen het noorden. Op woensdagavond geeft Matthew bij ons een vergevorderde les voor advanced amateurdansers en dansdocenten. 


Tim Braams
Hiphop/Streetdance, Wedstrijdteam

Tim is afgestudeerd bij het Institute of Performing Arts Lucia Marthas en is een ervaren dansdocent voor streetdance- en hiphoplessen. Daarbij traint hij ook met veel enthousiasme het wedstrijdteam.